KIEM FOEI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kiem Foei. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 19:43 Tevreden.
26 jun 2024 om 18:12 Een 5 waard.
18 jun 2024 om 20:10 Slecht te communiceren met de bezorger. Engelstalige. En je geef aan waar ze moeten wezen,snappen ze niet. Slecht.
15 jun 2024 om 10:23 Lekker en superwarm eten en een aardige bezorger.
6 jun 2024 om 1:42 Tja, naar mijn mening was het vroeger beter
2 jun 2024 om 21:19 Ik zie dure betaald maar toch te weinig vlees. Dat is echt niet goed.
27 mei 2024 om 0:21 Het heeft 3,5uur geduurd voor dat mijn bestelling werd bezorgd. Ik heb hier oprecht geen woorden voor… en erbij was het eten onsmakelijk het vlees was niet vers. Hier bestel ik niet meer!
26 mei 2024 om 8:44 Ik heb bijna 2 uurtjes moeten wachten op me bestelling. Doe ik dus nooit meer via thuisbezorgd!! Het eten was wel lekker heet nog, maar het wachten is me te lang en dit is niet de 1ste x!!
18 mei 2024 om 19:42 75 min gewacht op me bestelling! Eten helemaal lauw en broodje koud! Wat een *bezorger kon t adres niet vinden wonen 1 km van restaurant af! Huis staat er al meer dan 30 jr!
15 mei 2024 om 23:24 Super lekker gegeten zoals altijd, bedankt!
22 apr 2024 om 8:23 Goed eten ,had alleen chinese bami verwacht bij mijn tjap tjoi en geen tjaumin
13 apr 2024 om 9:05 De tjauwmin moksie en de sambal waren zoals altijd lekker. De goed opmerkingen gevolgd (ben nogal specifiek). De bezorgtijd, tja.....vrijdagavond rond etenstijd, best oke. Vriendelijke bezorgster.